Pijl terug Terug naar het overzicht
Opgelost
Probleem
Storing

Op deze pagina staat een overzicht van alle updates van de door jou gekozen melding. Indien de status van de melding is veranderd, kun je dit melden via support@antagonist.nl.

[s210] Onderbreking in dienstverlening

Updates voor deze melding via RSS Aangemaakt: 06-10-2017, 15:01

Datum / tijd

Omschrijving

06-10-2017
15:19

Het probleem met server s210 is inmiddels opgelost. Onze excuses voor het ongemak. Wij danken je voor je geduld en blijvende steun. Betrouwbaarheid van het platform is voor Antagonist een eerste prioriteit. Wij werken voortdurend aan de verbetering van onze systemen om de kans op eventuele problemen te minimaliseren.

We zullen deze melding updaten met een analyse van de toedracht van dit probleem. We streven ernaar om dit op de eerstvolgende werkdag te doen.

06-10-2017
15:02

We onderzoeken momenteel een door ons monitoringsysteem gerapporteerd probleem met server s210. De volgende dienstverlening functioneert op deze server momenteel geheel niet of niet binnen de normale parameters:

- Websites (HTTP)
- E-mail (SMTP / POP3 / IMAP)
- Databases (MySQL)
- FTP

Wij werken aan een oplossing van dit probleem. Je krijgt zo snel mogelijk meer informatie. Binnen uiterlijk 30 minuten zullen wij een update geven over de voortgang van de oplossing van dit probleem.