Pijl terug Terug naar het overzicht
Opgelost
Probleem
Storing

Op deze pagina staat een overzicht van alle updates van de door jou gekozen melding. Indien de status van de melding is veranderd, kun je dit melden via support@antagonist.nl.

[Webmail] Aangekondigd spoedonderhoud

Updates voor deze melding via RSS Aangemaakt: 06-02-2019, 20:51

Datum / tijd

Omschrijving

07-02-2019
00:25

Vanwege een probleem met de database hebben we een backup van afgelopen nacht moeten terugzetten. Het gaat om één van de Roundcube-tabellen. Instellingen die je de afgelopen dag in de webmail-omgeving hebt aangepast, zijn mogelijk teruggedraaid.

Helaas was er geen andere mogelijkheid om het platform weer stabiel online te krijgen. Indien je hiervan hinder hebt ervaren, onze excuses voor de overlast!

07-02-2019
00:10

Het onderhoud is nog in uitvoering. Zodra het is afgerond, zullen wij hier een update plaatsen. De huidige prognose is dat dit onderhoud nog tot 01:00 uur zal duren.

06-02-2019
21:04

Op 6 februari voeren wij tussen 21:00 en 00:00 uur spoedonderhoud uit op de webmailserver. Het is daarom mogelijk dat de dienstverlening (mail.antagonist.nl) één of meerdere keren wordt onderbroken. We beperken dit uiteraard tot een minimum.

We voeren dit spoedonderhoud uit, omdat we eerder op de dag datacorruptie op de webmailserver hebben geconstateerd. We gaan een nieuwe server inrichten om de integriteit van de data te kunnen garanderen.

Bedankt voor je begrip! De betrouwbaarheid van het platform is voor Antagonist een eerste prioriteit. Precies daarom werken wij voortdurend aan de verbetering van onze systemen. De kans op eventuele problemen wordt zo geminimaliseerd.

Als het onderhoud is afgerond, dan zal hier een nieuwe update worden geplaatst.