Pijl terug Terug naar het overzicht
Opgelost
Probleem
Storing

Op deze pagina staat een overzicht van alle updates van de door jou gekozen melding. Indien de status van de melding is veranderd, kun je dit melden via support@antagonist.nl.

[DNS] Onderbreking in dienstverlening

Updates voor deze melding via RSS Aangemaakt: 09-05-2019, 22:08

Datum / tijd

Omschrijving

10-05-2019
10:26

Op 9 mei tussen 22:00 en 23:02 uur waren domeinnamen binnen ons platform voor korte tijd deels of niet bereikbaar. Dit werd veroorzaakt door een gerichte aanval op onze nameservers.

Direct nadat onze monitoring de aanval opmerkte, hebben we maatregelen getroffen om het af te weren. Het effect van de aanval hebben we zo kunnen beperken.

Helaas bleek het volledig voorkomen van time-outs niet haalbaar. Excuses als je hiervan hinder hebt ervaren! Uiteraard houden we de situatie nauwlettend in de gaten.

09-05-2019
23:02

Het probleem met DNS is inmiddels opgelost. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

09-05-2019
22:08

We onderzoeken een door ons monitoringsysteem gerapporteerd probleem met het resolven van domeinnamen.

Het oplossen hiervan heeft onze hoogste prioriteit. Je krijgt dan ook zo snel mogelijk meer informatie, binnen uiterlijk 30 minuten zullen wij een update geven. Excuses voor de overlast!

----- Staat mijn website op deze server? ------
Dit valt eenvoudig via Mijn Antagonist te achterhalen. Ga naar 'Producten', klik op je pakket en kijk naar het nummer achter 'Server'. Zo weet je of dit voor jou geldt.