Pijl terug Terug naar het overzicht
Opgelost
Probleem
Storing

Op deze pagina staat een overzicht van alle updates van de door jou gekozen melding. Indien de status van de melding is veranderd, kun je dit melden via support@antagonist.nl.

[Webmail en Forum] Aangekondigd onderhoud

Updates voor deze melding via RSS Aangemaakt: 09-07-2019, 00:00

Datum / tijd

Omschrijving

09-07-2019
07:12

Het onderhoud is inmiddels succesvol afgerond.

09-07-2019
06:54

Tijdens het onderhoud zetten we data over naar een nieuw storageplatform om ook in de toekomst een stabiele webmailomgeving te kunnen bieden. Het migreren van deze data neemt meer tijd in beslag dan initieel verwacht. Naar verwachting zijn we uiterlijk om 08:00 uur weer online.

05-07-2019
17:03

Op dinsdag 9 juli voeren wij tussen 01:00 en 07:00 op onze webmailomgeving en ons forum onderhoud uit. Het is daarom mogelijk dat de dienstverlening dan één of meerdere keren wordt onderbroken. We beperken dit uiteraard tot een minimum.

Qua webmail gaat het hier enkel om de Roundcube-omgeving die via mail.antagonist.nl is te bereiken. Als je middels een app op je telefoon of met een PC e-mail gebruikt, dan is er geen impact. Ook kan voorbeeld.nl/webmail als alternatief worden gebruikt. Vervang hier 'voorbeeld.nl' met je eigen domeinnaam.

Bedankt voor je begrip! De betrouwbaarheid van het platform is voor Antagonist een eerste prioriteit. Precies daarom werken wij voortdurend aan de verbetering van onze systemen. De kans op eventuele problemen wordt zo geminimaliseerd.

Als het onderhoud is afgerond, dan zal hier een nieuwe update worden geplaatst.